Valutor:
Kundkorg: 0 items

Frakt & Retur

Vänligen läs följande villkor noga innan du lägger din order.När transaktionen är godkänd, kommer vårt team att ge service i enlighet med dessa villkor.

Frakt

1. Fri Frakt På Beställningar över 1000SEK,Parcel Leveranstid Att Lämna Lagret Från Dagen För Leveransdatum.Vi Strävar Efter Att Leverera Din Beställning Så Fort Som Möjligt,Men På Grund Av Fluktuationer I Mängden Av Ordern, Under Normala Omständigheter, Måste Upp Till 48 Timmar Före Sändning Din Beställning Bearbetning Och Förpackning.

2. När Beställningen Har Skickats Kommer Vi Att Förse Dig Med Din Beställning Och Läser Informationen Lasten,Om Beställningen Ankomsten Av Den Femte Bankdagen,Sjöfart Varor Inte Normal, Kommer Vi Att Kontakta Dig.

3. Internationella Varutransporter är i Allmänhet 10-15 Dagar Att Komma Fram, Men På Grund Av Förseningen Orsakats Av Tull Förseningar Ligger Utanför Vår Kontroll. Ni Måste Förstå Att!

4. Om Ett Paket är På Väg Eller Efter Ankomsten Förlorade, Skadade Eller Stulna, Antar Vi Inget Ansvar. Om Du Har Särskilda Transportbehov , Vänligen Kontakta Oss i Förväg.

5. Vi Kommer Att Försöka Kontakta Dig Förrän Efter Paketleverans . Om Ditt Paket Försvinner Eller Skadas, Kontakta Din Lokala Leveranscenter För Att Kontakta Oss Omedelbart För Att Rapportera Problem.

Returer

1. Om Du Vill Ersätta / återbetalning, Kontakta Oss Inom 3 Dagar Efter Mottagandet Per Post Eller Returneras Eller Bytas i Vår Butik En Plats För Varor Får Inte Slitna, Otvättat Eller Defekt.

2. Om Det Finns Allvarliga Kvalitetsproblem Kräver En återbetalning, Vänligen Meddela Oss.

3.Om Produkten äventyras Mänskligt Beteende Eller Externa Faktorer vi inte återbetala .

4. Fråga Efter Avsändaradressen Innan Retur Till Oss.Om Din Beställning Eftersom Adressen är Felaktig Eller Inte Underteckna Och Returnera Den Till Oss, Kommer Vi Inte Att en Full återbetalning.Dessutom kommer vi att arrangera åter leverans efter att ha fått tillbaka,De resulterande merkostnader betalas av dig.

5. Om du vägrar att teckna paketet som krävs, kommer vi inte att en full återbetalning. Efter att ha mottagit gengäld kommer vi att återbetala dina avgifter, men inte porto.

Lägga märke till:

1.Leveransorder kommer att vara oåterkallelig. Be ursäkta!

2.Efter att betalnings har tilldelats driftcentralen , kan du inte göra några ändringar. Var noga med att bekräfta informationen om betalnings är korrekt innan. Om orderinformation är felaktig, ska du inte betala.

Om du har några frågor om denna policy, vänligen kontakta oss!

tillbaka
Copyright © 2020 www.kopachucktaylor.se. Powered by Converse Skor
Du har IP-adress: 3.238.62.144